25 350 750
24.1" (61 cm) Hardware Calibration LCD Monitor
Τεχνικά χαρακτηριστικά για δημιουργική εργασία με κομψό, φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.
1η προσφορά για τα 50χρονα μας! Εμείς Γιορτάζουμε, Εσείς Κερδίζετε! Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε την καταπληκτική οθόνη CS2420 ColorEdge σε πολύ χαμηλή τιμή! Μην τη χάσετε, γιατί εσείς θα χάσετε. Θα εκπλαγείτε από την βέλτιστη αναπαραγωγή ζωντανών χρωμάτων με κρυστάλλινη και διαυγή εικόνα που θα σας αφήσει…  α.α.α άφωνους!!!!   Αυτό δεν το λέμε εμείς, το λένε εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας.
Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να «ανθίσει» με αυτήν την οθόνη. Ιδανική για ερασιτέχνες αλλά και για επαγγελματίες που ασχολούνται με οτιδήποτε έχει άμεση σχέση με το χρώμα. Διαθέτη έναν κομψό, φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό, δεν κουράζει τα μάτια και παρά το χαμηλό κόστος, έχει πολλά από τα προηγμένα χαρακτηριστικά της σειράς ColorEdge της EIZO, Μπορείτε να απολαύσετε με μεγάλη ακρίβεια χρώματος τη δημιουργία και επεξεργασία ψηφιακής φωτογραφίας, σχεδίασης, απεικόνισης, εκτύπωσης και πολλά άλλα.
Μεγάλη Γκάμα Χρωμάτων – Αυτό που Βλέπετε Αυτό θα Πάρετε. What You See is What You Get (WYSIWYG) Παρέχει μεγάλη γκάμα χρωμάτων (99% του Adobe RGB). Οι φωτογραφίες γαλάζιων ουρανών και καταπράσινων δασών αναπαράγονται πιστά με ζωντανά χρώματα, κάτι που οι συνηθισμένες οθόνες τα περιορίζουν σε ένα μικρότερο φάσμα χρώματος sRGB και τα πραγματικά χρώματα δεν μπορούν να εμφανιστούν. Συγκρίνεται τις εικόνες δίπλα. Αν τώρα θέλετε να δουλέψετε σε sRGB η οποιοδήποτε άλλο προφίλ (icc profile) μπορείτε να το κάνετε με ένα απλό κλικ. Με το “Color Navigator” μπορείτε να δημιουργήστε εκατοντάδες προφίλ ως επίσης να δημιουργήσετε άλλα που να προσομοιάζουν την εικόνα   πως θα εμφανίζεται σε οποιαδήποτε άλλη οθόνη, εκτυπωτή η στο κινητό σας. Η ευρεία γκάμα χρωμάτων εξασφαλίζει επίσης την αναπαραγωγή σχεδόν ολόκληρου του φάσματος  CMYK με επίστρωση “ISO coated” και “US web-coated”  που χρησιμοποιείται στην εκτύπωση. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που τυπώνετε, φθάνει ο εκτυπωτής σας να χρησιμοποιεί το σωστό προφίλ . Σταματήστε να σπαταλάτε μελάνια & χαρτιά. Ακριβή αποτελέσματα από την πρώτη εκτύπωση! Κερδίστε χρόνο και χρήμα, αλλά περισσότερο παραδώστε μιαν εκτύπωση η ποια θα αφήσει ευχαριστημένους τους πελάτες σας.
Δυο Προγράμματα Δωρεάν Έρχεται με μια δέσμη  λογισμικών διαχείρισης χρωμάτων, όπως το "Quick Color Match Software", το οποίο απευθύνεται σε ερασιτέχνες, η για αυτούς που θέλουν κάτι απλό και γρήγορο. Για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις  το "ColorNavigator" είναι το ιδανικό για την παραγωγή προβλέψιμων αποτελεσμάτων χρώματος. Έχει δημιουργηθεί από την ΕΙΖΟ, είναι ίσως το ταχύτερο στο κόσμο και παρέχεται δωρεάν (αξίας 150 Ευρώ) με την οθόνη. Για τη σωστή καταμέτρηση του χρώματος, χρειάζεται ένας μετρητής χρώματος (Calibrator). Το πρόγραμμα υποστηρίζει αρκετές μάρκες της αγοράς η μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ένα καινούργιο σε χαμηλο κόστος. Πατήστε διπλά στα εικονίδια για να διαβάσετε η κατεβάσετε τον γρήγορο οδηγό χρήσης των δυο προγραμμάτων.
Τιμή Προσφοράς €599.- Συμπεριλαμβάνει 19% ΦΠΑ Τιμή Χωρίς ΦΠΑ  €503.36 Έξοδα Αποστολής στην Κύπρο > Πληρώνετε στο γραφείο μεταφορών. Προκαταβολή με παραγγελία €200.- Εξόφληση με παράδοση. Η προσφορά λήγει την Παρασκευή μεσημέρι 13 Ιουλίου 2018 η μέχρι εξαντλήσεως του στοκ.
PRODUCTS
SOLUTIONS
Defense / Aerospace
SUPPORT
Manuals
ABOUT EIZO
Copyright (c) 1996-2018 EIZO Cyprus. All Rights Reserved
25 350 750